Benzine-injector reparatie

R

Bekend met ieder dieselsysteem

Internationaal

Officiële uitdraai van testbank

Home » Benzine-injector reparatie

Is de benzine-injector in uw motor toe aan een reparatie? Dan is Bosmans Diesel Service u graag van dienst. Met meer dan 20 jaar ervaring in dieselsystemen en een goed uitgeruste werkplaats, voorzien we uw benzine- of dieselmotor van al het onderhoud dat nodig is. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste technologieën en worden de onderdelen van de motor uitvoerig getest met een draaibank. Indien gewenst, krijgt u zelfs een uitdraai van de test. U bent er zeker van dat u de originele testresultaten ontvangt, want u krijgt altijd een afdruk van de resultaten waar niet met pen in wordt gewerkt.

Stel uw vragen via het contactformulier

img_1153

Vraag ons om advies

Neem telefonisch contact met ons op!

Het adres wanneer uw benzine-injector een reparatie of reiniging nodig heeft

Het is mogelijk dat uw benzine-injector geen reparatie nodig heeft, maar simpelweg verstopt zit. Dan is een reiniging van uw injectoren vaak al voldoende en ook een kostenefficiëntere oplossing. Ook hiervoor kunt u terecht bij ons bedrijf in Bergeijk. We bieden namelijk een breed scala aan diensten, waarvan het reinigen of repareren van een injector slechts een voorbeeld is. Daarnaast kunt u in onze webshop ook diverse losse onderdelen kopen om ze zelf te vervangen of u koop een nieuwe goedkope injector. In ons assortiment vindt u een uitgebreid aanbod met producten, zoals pompverstuivers, brandstofpompen en vele andere originele onderdelen.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u een reparatie uit laten voeren aan uw benzine-injector? Of is er een ander onderdeel in uw motor dat vervangen moet worden? Neem dan contact met onze dieselmotorenservice door te bellen naar 0497 – 571392. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en welke opties voor u het meest rendabel zijn.

 

Vul ons contactformulier in

  • Velden met een * zijn verplicht

Bosmans Diesel Service B.V.