Diesel injectoren reinigen

R

Bekend met ieder dieselsysteem

Internationaal

Officiële uitdraai van testbank

Home » Diesel injectoren reinigen

Om uw diesel injectoren te reinigen, moet u bij Bosmans Diesel Service zijn. Dankzij onze Asnu-testbank kunnen wij diesel injectoren testen. Wanneer blijkt dat deze niet meer naar behoren functioneren, dan kunnen wij deze reinigen met behulp van ultrasone geluidsgolven. Heeft u het idee dat er iets mankeert aan uw diesel injectoren? Kom dan gerust even langs, dan kijken wij er graag naar!

Stel uw vragen via het contactformulier

img_1153

Vraag ons om advies

Neem telefonisch contact met ons op!

Diesel injectoren reinigen met ultrasone geluidsgolven

Met behulp van ultrasone geluidsgolven met een frequentie van 20 tot 150 kHz kunnen diesel injectoren gereinigd worden. Geluidsgolven met deze frequentie zijn niet voor het menselijk gehoor waarneembaar. De geluidsgolven zorgen ervoor dat de reinigingsvloeistof zich ontleed en dat er waterstofbelletjes ontstaan. Wanneer deze belletjes imploderen, ontstaan er micro-onderdrukgolven. Door deze reactie komt het vuil in de injectoren los, waarna deze weer naar behoren zullen functioneren. Wij helpen u daarnaast ook onder andere met het reinigen van de roetfilter. Ook kunt u ons inschakelen voor bijvoorbeeld het repareren van de injector.

Laat door ons uw injectoren reinigen

Wilt u uw diesel injectoren laten reinigen door de deskundige medewerkers van onze dieselmotorenservice? Dan horen wij natuurlijk graag van u. Voor vragen over onze dienstverlening, of over onze diensten ten aanzien van diesel injectoren ultrasoon reinigen in het bijzonder, kunt u bellen naar 0497 – 571392. Wij bekijken graag voor u hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Op onze kennis en ervaring kunt u rekenen.

Een injector testen en reinigen met behulp van ultrasone geluidsgolven

Bosmans Diesel Service beschikt over een Asnu testbank. Hiermee testen en reinigen we uw injector. Wanneer na het testen van de injectoren blijkt dat er één of meerdere niet werken, dan kunnen wij een injector ultrasoon reinigen. Met behulp van geluidsgolven die niet waarneembaar zijn door het menselijk oor, wordt de reinigingsvloeistof ontleed en ontstaan er waterstofbelletjes. Op het moment dat deze belletjes imploderen, ontstaan er micro-onderdrukgolven die het vuil uit de injector losweken. Na het reinigen van de diesel injectoren werkt deze weer perfect. Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen we de injector repareren.

Vraag gerust om meer informatie

Wilt u meer weten over de werking van de Asnu testbank en hoe het reinigen van een injector precies in zijn werk gaat? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Wij beantwoorden uw vragen graag! U neemt telefonisch contact met ons op via 0497 – 57 13 92. Naast het reinigen van dit product, helpen wij u ook graag met bijvoorbeeld het reinigen van een roetfilter.

 

Vul ons contactformulier in

  • Velden met een * zijn verplicht

Bosmans Diesel Service B.V.