Bosmans Diesel Service

R

Bekend met ieder dieselsysteem

Officiële uitdraai van testbank

Internationaal

Vragen?

Heeft u nog vragen voor ons? u kunt ons altijd bellen voor al u vragen.

Home » Diesel injectoren reinigen

Diesel injectoren reinigen

Diesel injectoren reinigen, daarvoor moet u bij Bosmans Diesel Service zijn. Dankzij onze Asnu testbank kunnen wij diesel injectoren testen en wanneer blijkt dat deze niet meer naar behoren functioneren, dan kunnen wij deze reinigen met behulp van ultrasone geluidsgolven. Heeft u het idee dat er iets mankeert aan uw diesel injectoren? Kom dan gerust even langs, dan kijken wij er graag naar!

Diesel injectoren reinigen met ultrasone geluidsgolven

Met behulp van ultrasone geluidsgolven met een frequentie van 20 tot 150 kHz kunnen diesel injectoren gereinigd worden. Geluidsgolven met deze frequentie zijn niet voor het menselijk gehoor waarneembaar. De geluidsgolven zorgen ervoor dat de reinigingsvloeistof zich ontleed en dat er waterstofbelletjes ontstaan. Wanneer deze belletjes imploderen, ontstaan er microonderdrukgolven. Door deze reactie komt het vuil in de injectoren los, waarna deze weer naar behoren zullen functioneren. Wij helpen u daarnaast ook onder andere met het reinigen van de roetfilter of bijvoorbeeld het repareren van de injector.

Laat door ons uw injectoren reinigen

Wilt u uw diesel injectoren laten reinigen door de deskundige medewerkers van Bosmans Diesel Service? Dan horen wij natuurlijk graag van u. Voor vragen over onze dienstverlening, of over onze diensten ten aanzien van diesel injectoren ultrasoon reinigen in het bijzonder, kunt u bellen naar 0497 – 571392. Wij bekijken graag voor u hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Op onze kennis en ervaring kunt u rekenen wanneer een injector in uw dieselmotor niet meer goed lijkt te werken, dan laat u deze testen en reinigen door Bosmans Diesel Service. Wij beschikken over ruim 20 jaar ervaring met en kennis over dieselsystemen en het reinigen van diesel injectoren en weten ieder defect in een systeem professioneel op te lossen. Of u nu een particulier of de eigenaar van een bedrijf bent, wij helpen iedereen aan een goed functionerend dieselsysteem en met het reinigen van uw diesel injectoren.

 

  • Velden met een * zijn verplicht

Bosmans Diesel Service B.V.