Bosmans Diesel Service

R

Bekend met ieder dieselsysteem

Officiële uitdraai van testbank

Internationaal

Vragen?

Heeft u nog vragen voor ons? u kunt ons altijd bellen voor al u vragen.

Home » Diesel injectoren reviseren

Diesel injectoren reviseren

Diesel injectoren reviseren laat u natuurlijk door vakkundige monteurs doen. Deze vindt u bij Bosmans Diesel Service. Ons bedrijf beschikt over meer dan 20 jaar ervaring met het testen en repareren van dieselsystemen. Geen systeem is ons onbekend; wij kunnen ook die van u weer gebruiksklaar maken. Dat geldt zowel voor de zakelijke markt als voor particulieren.

Diesel injectoren reviseren door gespecialiseerd personeel

Onze dieselmotorenservice is een begrip in Brabant, maar wij zijn ook klanten uit Duitsland en België van dienst. Ons bedrijf is een partner voor handelsfirma’s, landbouwbedrijven, transportbedrijven de scheepvaart, garages en nog veel meer. Natuurlijk helpen wij ook particulieren wanneer het reviseren van diesel injectoren nodig blijkt te zijn. Bovendien zijn we u ook graag van dienst om uw diesel injectoren te reinigen. We beschikken over een Bosch EPS815 en een Hartridge AVM testbank en daar zijn wij trots op. Wij beschikken namelijk als enige in Nederland over deze testbanken en dieseltechniek en kunnen daarmee ieder dieselsysteem testen en repareren. Op ons gespecialiseerde personeel kunt u eveneens rekenen.

Officiële uitdraai na test

Wanneer wij uw dieselsysteem of onderdelen getest hebben, dan ontvangt u na de test een officiële uitdraai die afkomstig is van de testbank. Zo weet u zeker dat testresultaten betrouwbaar zijn. Wilt u een test laten uitvoeren aan uw systeem of wilt u diesel injectoren laten reviseren? Neem dan contact met ons op, door te bellen naar 0497 – 57 13 92.

 

  • Velden met een * zijn verplicht

Bosmans Diesel Service B.V.