Bosmans Diesel Service

R

Bekend met ieder dieselsysteem

Officiële uitdraai van testbank

Internationaal

Vragen?

Heeft u nog vragen voor ons? u kunt ons altijd bellen voor al u vragen.

Home » Diesel verstuiver

Diesel verstuiver

Bent u op zoek naar een leverancier van een diesel verstuiver? Of heeft u reeds een diesel verstuiver aangeschaft, maar lijkt er iets niet meer goed te functioneren? In beide gevallen bezoekt u dan een specialist met veel kennis en ervaring op het gebied van dieselsystemen, zoals Bosmans Diesel Service. Wij zijn bekend met elk dieselsysteem en weten dan ook hoe wij deze moeten testen of repareren.

Het aanschaffen, testen of repareren van een diesel verstuiver

Bosmans Diesel Service in Bergeijk helpt iedereen aan goed functionerende dieselsystemen. Met iedereen bedoelen we ook iedereen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor het kopen, testen, repareren en vervangen van hun dieselpomp. Zo kunt u bij ons terecht voor het laten reinigen van een injector. Daarnaast helpen wij u ook met het reviseren van uw diesel injectoren en nog veel meer. Wij zijn sinds lange tijd partner van onder andere de overheid, de scheepvaart, de transportsector en de handel, zowel in binnen- en buitenland. Ons professionele bedrijf heeft namelijk ook klanten in Duitsland en België.

Kies voor de uitstekende service van ons bedrijf

Ons bedrijf is uitgerust met de nieuwste Bosch EPS815 en Hartridge AVM testbanken, waardoor onze medewerkers in staat zijn om elk dieselsysteem, zoals een diesel verstuiver, te testen of te repareren. Na een test ontvangt u een officiële uitdraai van de testbank, waarop de testresultaten staan. Heeft u, als particulier of als bedrijf, een nieuwe diesel verstuiver nodig? Bekijk dan het aanbod op onze website. Heeft u vragen over de diesel verstuiver of wilt u meer informatie? Bel dan naar 0497 – 57 13 92.

 

  • Velden met een * zijn verplicht

Bosmans Diesel Service B.V.