Dieselpomp revisie

R

Bekend met ieder dieselsysteem

Internationaal

Officiële uitdraai van testbank

Home » Dieselpomp revisie

Voor een dieselpomp of brandstofpomp revisie kunt u terecht bij Bosmans Diesel Service. Ons bedrijf is gevestigd in Bergeijk en tevens dé specialist op het gebied van diesel. Wij beschikken immers over ruim 20 jaar ervaring en kennis en kunnen dat aantonen met de reparatie- en diagnosecertificaten van Bosch, Delphi en Denso die wij in ons bezit hebben. Wanneer uw dieselpomp of brandstofpomp een revisie nodig heeft, komt u dus naar Bosmans Diesel Service.

Stel uw vragen via het contactformulier

img_1153

Vraag ons om advies

Neem telefonisch contact met ons op!

Dieselpomp revisie: ieder dieselsysteem is bij ons bekend

Onze dieselmotorenservice is een waar begrip in Brabant en omstreken. Onze klanten bevinden zich zelfs in België en Duitsland. De medewerkers van ons servicebedrijf zijn bekend met ieder dieselsysteem en zijn dan ook in staat om verschillende pompen, bijvoorbeeld een brandstofpomp, van een revisie te voorzien. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Wij zijn een betrouwbare partner voor onder meer transportbedrijven, garages, de scheepvaart en de overheid. Dankzij onze testbanken, de Bosch EPS815 en Hartridge AVM, kunnen wij elke dieselsysteem testen en repareren. Bij iedere test ontvangt de klant een officiële uitdraai van de testbank, zodat hij of zij zeker weet dat het systeem ook daadwerkelijk goed getest is. Bovendien kunnen we u ook van dienst zijn met het reinigen van de injectoren.

Informeer naar onze dienstverlening

Wilt u meer weten over de dienstverlening die Bosmans Diesel Service u kan bieden ten aanzien van een dieselpomp of brandstofpomp revisie? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen, door te bellen naar 0497 – 57 13 92. Daarnaast helpen we u ook graag met andere diensten, zoals het vervangen van een dieselpomp. Denk bijvoorbeeld ook aan het afstellen van een pompverstuiver.

 

Vul ons contactformulier in

  • Velden met een * zijn verplicht

Bosmans Diesel Service B.V.