Bosmans Diesel Service

Home » Dieseltechniek Nederland

R

Bekend met ieder dieselsysteem

Officiële uitdraai van testbank

Internationaal

Vragen?

Heeft u nog vragen voor ons? u kunt ons altijd bellen voor al u vragen.

Dieseltechniek in Nederland

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van dieseltechniek in Nederland? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar Bosmans Diesel Service. Ons bedrijf is gevestigd in Bergeijk, maar wij zijn actief in heel Nederland. Wij hebben zelfs klanten in Duitsland en België. Wij beschikken over de nieuwste testbanken waarmee wij ieder dieselsysteem kunnen testen en repareren.

Wij zijn dé specialist in hoogwaardige dieseltechniek

Voor het testen en repareren van dieselsystemen bent u bij onze dieselmotorenservice aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van dieseltechniek in Nederland. Ons dieselbedrijf is het enige dat beschikt over een Bosch EPS815 en een Hartridge AVM testbank. Er is geen dieselsysteem dat ons onbekend is en dat wij niet kunnen testen en repareren. Na een test en eventuele reparatie krijgen klanten van ons altijd een officiële uitdraai van de testbank. Dit biedt u  de zekerheid dat uw pomp, diesel injectoren of unit pomp goed getest is.

Raadpleeg ons voor verschillende diensten

Als deskundige op het gebied van dieseltechniek en dieselservice helpen we zowel particulieren als bedrijven aan goed functionerende dieselsystemen. Wij zijn van veel garages en transportbedrijven een betrouwbare partner en zelfs de overheid weet ons te vinden. Heeft u interesse in onze diensten? Dan horen wij natuurlijk graag van u. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0497 – 57 13 92.

 

  • Velden met een * zijn verplicht

Bosmans Diesel Service B.V.