Bosmans Diesel Service

R

Snelle service

Meer dan 20 jaar ervaring

Klantvriendelijk

Vragen?

Heeft u nog vragen voor ons? u kunt ons altijd bellen voor al u vragen.

Home » Injector reinigen

Injector reinigen

Wanneer een injector in uw dieselmotor niet meer goed lijkt te werken, dan laat u deze testen en reinigen door Bosmans Diesel Service. Wij beschikken over ruim 20 jaar ervaring met en kennis over dieselsystemen en weten ieder defect in een systeem professioneel op te lossen. Of u nu een particulier of de eigenaar van een bedrijf bent, wij helpen iedereen aan een goed functionerend dieselsysteem.

Injectoren testen en reinigen met behulp van ultrasone geluidsgolven

Bosmans Diesel Service beschikt over een Asnu testbank, waarmee injectoren getest en gereinigd kunnen worden. Wanneer na het testen van de injectoren blijkt dat er één of meerdere niet blijken te werken, dan kunnen wij een injector ultrasoon reinigen. Met behulp van geluidsgolven die niet waarneembaar zijn door het menselijk oor, wordt de reinigingsvloeistof ontleed en ontstaan er waterstofbelletjes. Op het moment dat deze belletjes imploderen, ontstaan er micro-onderdrukgolven die het vuil uit de injector losweken. Na het reinigen van de injector werkt deze weer perfect. Mocht dit niet het geval zijn, kunnen we ook de injector repareren.

Vragen over de Asnu testbank

Wilt u meer weten over de werking van de Asnu testbank en hoe het reinigen van een injector precies in zijn werk gaat? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Wij beantwoorden uw vragen graag! U kunt telefonisch contact met ons opnemen via het nummer 0497 – 571392.

 

  • Velden met een * zijn verplicht