Bosmans Diesel Service

Home » Kosten verstuivers vervangen

R

Bekend met ieder dieselsysteem

Officiële uitdraai van testbank

Internationaal

Vragen?

Heeft u nog vragen voor ons? u kunt ons altijd bellen voor al u vragen.

Diesel injectoren reinigen

Om uw diesel injectoren te reinigen, moet u bij Bosmans Diesel Service zijn. Dankzij onze Asnu-testbank kunnen wij diesel injectoren testen. Wanneer blijkt dat deze niet meer naar behoren functioneren, dan kunnen wij deze reinigen met behulp van ultrasone geluidsgolven. Heeft u het idee dat er iets mankeert aan uw diesel injectoren? Kom dan gerust even langs, dan kijken wij er graag naar!

Diesel injectoren reinigen met ultrasone geluidsgolven

Met behulp van ultrasone geluidsgolven met een frequentie van 20 tot 150 kHz kunnen diesel injectoren gereinigd worden. Geluidsgolven met deze frequentie zijn niet voor het menselijk gehoor waarneembaar. De geluidsgolven zorgen ervoor dat de reinigingsvloeistof zich ontleed en dat er waterstofbelletjes ontstaan. Wanneer deze belletjes imploderen, ontstaan er micro-onderdrukgolven. Door deze reactie komt het vuil in de injectoren los, waarna deze weer naar behoren zullen functioneren. Wij helpen u daarnaast ook onder andere met het reinigen van de roetfilter. Ook kunt u ons inschakelen voor bijvoorbeeld het repareren van de injector.

Laat door ons uw injectoren reinigen

Wilt u uw diesel injectoren laten reinigen door de deskundige medewerkers van onze dieselmotorenservice? Dan horen wij natuurlijk graag van u. Voor vragen over onze dienstverlening, of over onze diensten ten aanzien van diesel injectoren ultrasoon reinigen in het bijzonder, kunt u bellen naar 0497 – 571392. Wij bekijken graag voor u hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Op onze kennis en ervaring kunt u rekenen.

Kosten verstuivers vervangen

Tegen wat voor kosten loopt u aan wanneer u uw verstuivers wilt laten vervangen, testen of reviseren? En wat zijn de kosten voor het laten vervangen van een injector? Het is terecht dat u deze vraag stelt, want natuurlijk wilt u op de hoogte zijn van de kosten, nog voordat uw verstuivers daadwerkelijk vervangen worden. Bosmans Diesel Service zorgt dat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij informeren u graag over de kosten voor het vervangen, testen, en reviseren van verstuivers of een injector. Bij ons kunt u dus terecht voor een degelijke controle of reparatie, zonder dat u daarvoor teveel moet betalen. Zien wij u snel bij Bosmans Diesel Service?

 

Kosten voor verstuivers vervangen, testen of reviseren: snelle afhandeling inbegrepen

Bij ons kunt u terecht voor een betrouwbare dieselservice. Wij beschikken over de nieuwste testbanken, waarmee wij ieder dieselsysteem kunnen testen en kunnen repareren. Om onze klanten te laten zien wat wij exact gedaan hebben, geven wij hen een uitdraai mee die afkomstig is van de testbank. Wij schrijven de resultaten dus niet uit op papier en u weet daardoor zeker dat wij niet sjoemelen met de resultaten. Moeten er verstuivers, een injector of andere onderdelen tegen bepaalde kosten vervangen worden of wilt u ze laten reviseren of testen, dan kunnen wij ons beroepen op onze uitgebreide voorraad. Zo hoeft u als klant niet lang te wachten op het terug in ontvangst nemen van uw dieselsysteem wegens een nalevering van een onderdeel. En dat is natuurlijk wel zo prettig.

 

Waarom kiezen voor onze dienstverlening?

Redenen genoeg dus om te kiezen voor onze dieselmotorenservice. Maar waarin blinken wij echt uit? En waarom doet u er goed aan te kiezen voor ons? We zijn door onze ruime ervaring in dieseltechniek bekend met ieder dieselsysteem. We kunnen u dan ook altijd helpen. Daarbij hanteren we uiteraard eerlijke prijzen voor onze producten en diensten. Én u ontvangt bij ons de kwaliteit die u van een echte specialist mag verwachten. Betrouwbaarheid, eerlijkheid en oprechtheid: dát zijn onze sleutelwoorden.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de diensten die we aanbieden? Of heeft u bijvoorbeeld specifieke vragen omtrent de kosten van het vervangen, testen of reviseren van bijvoorbeeld verstuivers of een injector? Wij vertellen u graag meer wanneer u belt met een van onze medewerkers, via het volgende telefoonnummer: 0497 – 57 13 92.

 

  • Velden met een * zijn verplicht

Bosmans Diesel Service B.V.