Bosmans Diesel Service

R

Bekend met ieder dieselsysteem

Officiële uitdraai van testbank

Internationaal

Vragen?

Heeft u nog vragen voor ons? u kunt ons altijd bellen voor al u vragen.

Home » Piezo verstuiver

Piezo verstuiver

Moet uw piezo verstuiver getest worden? Laat dat dan doen door het deskundige team van Bosmans Diesel Service. Wij zijn van alle dieselsystemen op de hoogte en kunnen daardoor ook ieder systeem testen en repareren, zodat deze weer naar behoren zal functioneren. En dat geldt natuurlijk ook voor een piezo verstuiver.

Piezo verstuiver laten testen en repareren

Bosmans Diesel Service is een begrip in Brabant. Is er een probleem met een dieselsysteem, dan is Bosmans Diesel Service waar je moet wezen. Wij testen ieder dieselsysteem en maken daarbij dankbaar gebruik van de nieuwste testbanken van Bosch en Hartridge. Moet er iets gerepareerd of vervangen worden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment aan onderdelen en hoeven daarom niet lang te wachten om een reparatie te kunnen voltooien. En dat is voor u als klant ook voordelig. Na de test krijgt u overigens een uitdraai van de resultaten, die van onze testbank afkomstig is.

Voor de particuliere en zakelijke markt

Bosmans Diesel Service is zowel de particuliere als de zakelijke markt van dienst. Heeft u een Piezo verstuiver die getest en/of gerepareerd moet worden? Neem dan even contact met ons op, door te bellen naar 0497 – 57 13 92. Wij bekijken graag wat wij voor u kunnen betekenen.

 

  • Velden met een * zijn verplicht

Bosmans Diesel Service B.V.