Bosmans Diesel Service

Home » Pompverstuiver

R

Bekend met ieder dieselsysteem

Officiële uitdraai van testbank

Internationaal

Vragen?

Heeft u nog vragen voor ons? u kunt ons altijd bellen voor al u vragen.

Diesel injectoren reinigen

Om uw diesel injectoren te reinigen, moet u bij Bosmans Diesel Service zijn. Dankzij onze Asnu-testbank kunnen wij diesel injectoren testen. Wanneer blijkt dat deze niet meer naar behoren functioneren, dan kunnen wij deze reinigen met behulp van ultrasone geluidsgolven. Heeft u het idee dat er iets mankeert aan uw diesel injectoren? Kom dan gerust even langs, dan kijken wij er graag naar!

Diesel injectoren reinigen met ultrasone geluidsgolven

Met behulp van ultrasone geluidsgolven met een frequentie van 20 tot 150 kHz kunnen diesel injectoren gereinigd worden. Geluidsgolven met deze frequentie zijn niet voor het menselijk gehoor waarneembaar. De geluidsgolven zorgen ervoor dat de reinigingsvloeistof zich ontleed en dat er waterstofbelletjes ontstaan. Wanneer deze belletjes imploderen, ontstaan er micro-onderdrukgolven. Door deze reactie komt het vuil in de injectoren los, waarna deze weer naar behoren zullen functioneren. Wij helpen u daarnaast ook onder andere met het reinigen van de roetfilter. Ook kunt u ons inschakelen voor bijvoorbeeld het repareren van de injector.

Laat door ons uw injectoren reinigen

Wilt u uw diesel injectoren laten reinigen door de deskundige medewerkers van onze dieselmotorenservice? Dan horen wij natuurlijk graag van u. Voor vragen over onze dienstverlening, of over onze diensten ten aanzien van diesel injectoren ultrasoon reinigen in het bijzonder, kunt u bellen naar 0497 – 571392. Wij bekijken graag voor u hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Op onze kennis en ervaring kunt u rekenen.

Pompverstuiver

Lijkt uw pompverstuiver niet meer te functioneren zoals deze eigenlijk zou moeten doen? Of heeft u een nieuwe pompverstuiver nodig? In beide gevallen gaat u naar Bosmans Diesel Service in Bergeijk, dé specialist op het gebied van dieselsystemen in Nederland. Wij zijn een begrip in Brabant, maar wij bedienen ook klanten uit Duitsland en België. Wij zijn sinds jaar en dag een betrouwbare partner voor onder meer garages, de overheid, de transportsector en handelsfirma’s, maar ook particulieren zijn wij graag van dienst.

Een oplossing voor uw pompverstuiver

Bosmans Diesel Service beschikt over de nieuwste testbanken en dat stelt ons in staat om elk dieselsysteem verstuivers te testen en te repareren. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan pompverstuiver of een piezo verstuiver. Ook beschikken wij over een grote voorraad aan onderdelen, zodat wij reparaties sneller kunnen afwerken. En daar profiteren onze klanten natuurlijk ook van. Om aan te tonen dat het systeem van onze klanten ook daadwerkelijk getest is, draaien wij altijd een officieel overzicht van de resultaten uit onze testbanken. Wij schrijven niets met de hand en halen niets van het internet! Wij willen tenslotte dat klanten op ons kunnen vertrouwen.

Vraag naar de mogelijkheden

Moet uw pompverstuiver gerepareerd of zelfs vervangen worden? Dan zijn wij u graag van dienst met onze dieselmotorenservice! Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen door te bellen naar 0497 – 57 13 92. Wij horen graag van u en voorzien u met plezier van vrijblijvend, deskundig en persoonlijk advies over de pompverstuiver of een van onze andere producten, zoals het reviseren van een dieselpomp.

 

  • Velden met een * zijn verplicht

Bosmans Diesel Service B.V.