Bosmans Diesel Service

R

Bekend met ieder dieselsysteem

Officiële uitdraai van testbank

Internationaal

Vragen?

Heeft u nog vragen voor ons? u kunt ons altijd bellen voor al u vragen.

Home » Roetfilter reinigen

Roetfilter reinigen

Wilt u uw diesel roetfilter laten reinigen? Reken dan op de meer dan twintig jaar ervaring en kennis in dieselsystemen van Bosmans Diesel Service. Wij zijn bekend met elk dieselsysteem en kunnen daardoor ook elk systeem testen en repareren. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste testbanken: Hartridge AVM en Bosch EPS815. Daarnaast hebben we een zeer uitgebreide voorraad aan onderdelen. Ook beschikken wij over alle reparatie- en diagnosecertificaten van Delphi, Bosch en Denso. Redenen genoeg om uw diesel roetfilter door ons te laten schoonmaken.

Uw roetfilter reinigen in Nederland, Duitsland en België

Wij zijn zowel de zakelijke als de particuliere markt van dienst, bijvoorbeeld voor het reinigen en schoonmaken van een diesel roetfilter. We helpen bedrijven als garages, kraanbedrijven, transportbedrijven, de landbouwsector, de scheepvaart en de overheid aan goed functionerende dieselsystemen. Ons bedrijf is gevestigd in Bergeijk, maar onze klanten bevinden zich in zowel Nederland als Duitsland en België. Uw diesel roetfilter laten testen en reinigen, dat doet u met een gerust hart bij ons. Na een test ontvangt u een uitdraai vanuit onze testbank, waarop u de resultaten kunt bekijken. Iets uitschrijven of printen vanaf het internet, daar doen wij niet aan. U kunt onze medewerkers vragen over de kosten voor het reinigen van uw roetfilters.

Een breed scala aan diensten voor het onderhoud van dieselmotoren

Wanneer u uw diesel roetfilter wilt laten schoonmaken, zit u bij ons goed. Naast het reinigen van een diesel roetfilter, zijn we u ook graag van dienst met onze andere services. Zo kunt u ook op ons rekenen voor onder meer:

Het maakt dus niet uit of u uw diesel roetfilter wilt laten schoonmaken of dat er iets anders aan uw dieselmotor moet gebeuren; wij beschikken over alle benodigdheden om onderdelen te testen, reinigen, repareren of vervangen.

Laat uw roetfilter door ons schoonmaken

Wilt u gebruikmaken van onze diensten om uw diesel roetfilter te laten reinigen? We zijn u graag van dienst voor het schoonmaken van uw diesel roetfilter. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0497 – 571392. Door uw dieselmotor en de onderdelen grondig te laten reinigen en goed te onderhouden, zorgt u ervoor dat deze in topconditie blijft. Maak gebruik van onze service voor uw dieselmotor.

 

  • Velden met een * zijn verplicht

Bosmans Diesel Service B.V.