Bosmans Diesel Service

Home » Roetfilter reinigen

R

Bekend met ieder dieselsysteem

Officiële uitdraai van testbank

Internationaal

Vragen?

Heeft u nog vragen voor ons? u kunt ons altijd bellen voor al u vragen.

Diesel injectoren reinigen

Om uw diesel injectoren te reinigen, moet u bij Bosmans Diesel Service zijn. Dankzij onze Asnu-testbank kunnen wij diesel injectoren testen. Wanneer blijkt dat deze niet meer naar behoren functioneren, dan kunnen wij deze reinigen met behulp van ultrasone geluidsgolven. Heeft u het idee dat er iets mankeert aan uw diesel injectoren? Kom dan gerust even langs, dan kijken wij er graag naar!

Diesel injectoren reinigen met ultrasone geluidsgolven

Met behulp van ultrasone geluidsgolven met een frequentie van 20 tot 150 kHz kunnen diesel injectoren gereinigd worden. Geluidsgolven met deze frequentie zijn niet voor het menselijk gehoor waarneembaar. De geluidsgolven zorgen ervoor dat de reinigingsvloeistof zich ontleed en dat er waterstofbelletjes ontstaan. Wanneer deze belletjes imploderen, ontstaan er micro-onderdrukgolven. Door deze reactie komt het vuil in de injectoren los, waarna deze weer naar behoren zullen functioneren. Wij helpen u daarnaast ook onder andere met het reinigen van de roetfilter. Ook kunt u ons inschakelen voor bijvoorbeeld het repareren van de injector.

Laat door ons uw injectoren reinigen

Wilt u uw diesel injectoren laten reinigen door de deskundige medewerkers van onze dieselmotorenservice? Dan horen wij natuurlijk graag van u. Voor vragen over onze dienstverlening, of over onze diensten ten aanzien van diesel injectoren ultrasoon reinigen in het bijzonder, kunt u bellen naar 0497 – 571392. Wij bekijken graag voor u hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Op onze kennis en ervaring kunt u rekenen.

Roetfilter reinigen

Wilt u uw diesel roetfilter laten reinigen? Reken dan op de meer dan twintig jaar ervaring en kennis in dieselsystemen van Bosmans Diesel Service. Wij zijn bekend met elk dieselsysteem en kunnen daardoor ook elk systeem testen en repareren. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste testbanken: Hartridge AVM en Bosch EPS815. Daarnaast hebben we een zeer uitgebreide voorraad aan onderdelen. Ook beschikken wij over alle reparatie- en diagnosecertificaten van Delphi, Bosch en Denso. Redenen genoeg om uw diesel roetfilter door ons te laten schoonmaken.

Uw roetfilter reinigen in Nederland, Duitsland en België

Wij zijn zowel de zakelijke als de particuliere markt van dienst, bijvoorbeeld voor het reinigen en schoonmaken van een diesel roetfilter. We helpen bedrijven als garages, kraanbedrijven, transportbedrijven, de landbouwsector, de scheepvaart en de overheid aan goed functionerende dieselsystemen. Ons bedrijf is gevestigd in Bergeijk, maar onze klanten bevinden zich in zowel Nederland als Duitsland en België. Uw diesel roetfilter laten testen en reinigen, dat doet u met een gerust hart bij ons. Na een test ontvangt u een uitdraai vanuit onze testbank, waarop u de resultaten kunt bekijken. Iets uitschrijven of printen vanaf het internet, daar doen wij niet aan. U kunt onze medewerkers vragen over de kosten voor het reinigen van uw roetfilters.

Een breed scala aan diensten voor het onderhoud van dieselmotoren

Wanneer u uw diesel roetfilter wilt laten schoonmaken, zit u bij ons goed. Naast het reinigen van een diesel roetfilter, zijn we u ook graag van dienst met onze andere services. Zo kunt u ook op ons rekenen voor onder meer:

Het maakt dus niet uit of u uw diesel roetfilter wilt laten schoonmaken of dat er iets anders aan uw dieselmotor moet gebeuren; wij beschikken over alle benodigdheden om onderdelen te testen, reinigen, repareren of vervangen.

Laat uw roetfilter door ons schoonmaken

Wilt u gebruikmaken van onze diensten om uw diesel roetfilter te laten reinigen? We zijn u graag van dienst voor het schoonmaken van uw diesel roetfilter. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0497 – 571392. Door uw dieselmotor en de onderdelen grondig te laten reinigen en goed te onderhouden, zorgt u ervoor dat deze in topconditie blijft. Maak gebruik van onze service voor uw dieselmotor.

 

  • Velden met een * zijn verplicht

Bosmans Diesel Service B.V.