Roetfilter vervangen

R

Bekend met ieder dieselsysteem

Internationaal

Officiële uitdraai van testbank

Home » Roetfilter vervangen

Wilt u het roetfilter van uw voertuig laten vervangen? Kom dan langs bij Bosmans Diesel Service in Bergeijk. Wij staan met onze services klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Denk hierbij aan overheidsinstanties, transportbedrijven, landbouwbedrijven en garages die tot ons klantenbestand behoren. U kan de volgende zijn voor wie we een roetfilter vervangen of een ander onderdeel repareren of reviseren

Stel uw vragen via het contactformulier

img_1153

Vraag ons om advies

Neem telefonisch contact met ons op!

Een roetfilter laten vervangen door onze vakmensen

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw roetfilter slechter functioneert en dan is het verstandig om uw roetfilter te laten reinigen. In zo’n geval is het vervangen van het roetfilter niet de meest kostenefficiënte oplossing. Daarom kijken we altijd eerst wat het probleem is door het onderdeel uitvoerig te testen, waarna we overgaan tot reparatie of vervanging. Daarbij houden we altijd uw wensen en de kosten van het reinigen of vervangen in het oog. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt en de best mogelijke oplossing krijgt. Dat is de dieselservice waar u bij ons op kunt bouwen. Dankzij ons brede dienstenaanbod kunt u altijd op ons rekenen voor het onderhoud van uw voertuig.

Een snelle service met originele onderdelen

Naast het roetfilter kunnen we ook andere onderdelen voor u vervangen, bijvoorbeeld het vervangen van de pompverstuiver. U hoeft bij ons nooit lang te wachten, want onze werkplaats beschikt over de nieuwste machines en een breed assortiment aan originele onderdelen. Zo kunnen we meteen aan de slag met het onderhoud of een reparatie aan uw motor. Daarbij ontvangt u altijd topkwaliteit en wordt de motor uitvoerig getest, zodat u er zeker van bent dat uw motor naar behoren functioneert. Indien gewenst, geven wij u zelfs een uitdraai van de testresultaten.

Maak gebruik van onze diensten

Heeft u onze dieselmotorenservice nodig voor het vervangen van een roetfilter? Of wilt u gebruikmaken van een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0497 – 571392. Goed en tijdig onderhoud zorgt er immers voor dat uw motor naar behoren blijft functioneren.

 

Vul ons contactformulier in

  • Velden met een * zijn verplicht

Bosmans Diesel Service B.V.