Ultrasoon reinigen van injectoren

R

Bekend met ieder dieselsysteem

Internationaal

Officiële uitdraai van testbank

Home » Ultrasoon reinigen injectoren

Voor het ultrasoon reinigen van injectoren tegen schappelijke kosten brengt u een bezoek aan Bosmans Diesel Service. Wij zijn dé specialist op het gebied van dieselsystemen testen en repareren, maar u kunt ons ook inschakelen voor het ultrasoon reinigen van injectoren. Met onze ruime ervaring in het vakgebied en de juiste apparatuur, zijn wij in staat iedere klus uit te voeren. Kennis, ervaring én betrouwbaarheid: dat is wat wij u kunnen bieden. Zo zorgen wij er in een mum van tijd voor dat uw injectoren weer helemaal naar behoren functioneren.

Stel uw vragen via het contactformulier

img_1153

Vraag ons om advies

Neem telefonisch contact met ons op!

Ultrasoon reinigen van injectoren tegen aantrekkelijke kosten met behulp van onze Asnu testbank

Bij onze dieselmotorenservice beschikken we over een Asnu testbank, waarmee injectoren getest kunnen worden. Blijken de injectoren niet meer naar behoren te functioneren, dan kunnen deze ultrasoon gereinigd worden. Dit gebeurt door middel van ultrasone geluidsgolven met een frequentie van 20 tot 150 kHz. Deze geluidsgolven zijn voor het menselijk gehoor niet waarneembaar. De geluidsgolven zorgen ervoor dat de reinigingsvloeistof ontleed en dat er waterstofbelletjes ontstaan. Wanneer deze belletjes imploderen, ontstaan er micro-onderdrukgolven. Dit proces zorgt ervoor dat het vuil in de injectoren loskomt. Kiest u voor onze service voor het laten reinigen van uw injectoren, dan profiteert u daarbij van aantrekkelijke kosten.

Kom meer te weten over ultrasoon reinigen

Wilt u uw injectoren ultrasoon laten reinigen bij onze dieselservice? Maar wilt u eerst meer informatie ontvangen over bijvoorbeeld de kosten van het laten reinigen van injectoren of over de andere diensten die we uitvoeren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 0497 – 57 13 92. Wij beantwoorden uw vragen graag.

 

Vul ons contactformulier in

  • Velden met een * zijn verplicht

Bosmans Diesel Service B.V.