Bosmans Diesel Service

Home » Verstuivers testen

R

Bekend met ieder dieselsysteem

Officiële uitdraai van testbank

Internationaal

Vragen?

Heeft u nog vragen voor ons? u kunt ons altijd bellen voor al u vragen.

Verstuivers testen

Verstuivers testen, dat laat u waarschijnlijk graag door een betrouwbare partner doen. Een bedrijf dat ook daadwerkelijk kan aantonen dat de verstuiver getest is en u niet terug naar huis stuurt met een kapotte verstuiver. Daarom bezoekt u voor het testen van verstuivers Bosmans Diesel Service in Bergeijk. Wij zijn een specialist op het gebied van dieselsystemen en kunnen elk systeem testen en repareren.

Verstuivers testen met een officiële uitdraai

Wanneer u bij onze dieselmotorenservice verstuivers laat testen, dan krijgt u na afloop van de test een officiële uitdraai uit onze testbanken. Hierop kunt u de testresultaten lezen; wij schrijven deze dus niet met de hand. Hierdoor weet u zeker dat de resultaten betrouwbaar zijn. Wanneer uw verstuiver aan vervanging toe is, hebben wij een scherp geprijsde verstuiver voor u in ons assortiment. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons aankloppen wanneer zij problemen hebben met een dieselsysteem als een pompverstuiver. Al jarenlang zijn wij de vaste partner van garages, kraanbedrijven, handelsfirma’s en nog veel meer. En dat is terecht, want wij hebben al ruim 20 jaar ervaring in het vak.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u uw verstuivers, bijvoorbeeld van Volvo, laten testen tegen een scherpe prijs? Kom dan langs bij onze dieselservice. Voor vragen of meer informatie over onze diensten bereikt u ons via het telefoonnummer 0497 – 57 13 92. Wanneer u kiest voor onze diensten profiteert u van ons brede expertise en jarenlange ervaring.  

 

  • Velden met een * zijn verplicht

Bosmans Diesel Service B.V.