Contact

Home » Contact

Professionele dieselservice

Een professionele dieselservice die betrouwbaar, eerlijk en oprecht te werk gaat: dát is Bosmans Diesel Service. Wilt u een dieselpomp laten reviseren? Een injector ultrasoon laten reinigen? Of wilt u verstuivers laten vervangen? Met onze ruime ervaring in het vakgebied en onze vakkundige medewerkers kunnen wij u altijd op de juiste manier helpen, bij elke klus. Niet voor niets zijn wij dé dieselservice die u bijstaat in het testen, reviseren en repareren van dieselsystemen!

Hoogwaardige dieselservice

Onze hoogwaardige dieselmotorenservice omvat een breed scala aan expertise en diensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een benzine-injector reparatie. Met toegewijde technici bieden we grondige diagnose en reparatie voor zowel diesel- als benzinemotoren. Daarnaast kunnen we uw roetfilter vervangen om de prestaties en emissiecontrole te optimaliseren. Of het nu gaat om efficiëntie, vermogen of milieubewustzijn, wij zijn uw betrouwbare partner voor alles wat met motoren te maken heeft. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en geavanceerde technologieën om uw voertuig in topconditie te houden.

Neem contact met ons op

Wilt u contact opnemen met een dieselservice die u echt goed kan helpen? Omdat u meer informatie wilt ontvangen over onze diensten of producten? Of omdat u benieuwd bent naar de kosten van een test, revisie of reparatie? Dat kan! Vul het contactformulier in, dat u vindt op deze pagina, of bel naar 0497 – 57 13 92. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden, diensten en producten. Zien wij u snel bij Bosmans Diesel Service?

CONTACTGEGEVENS

De waterlaat 15a
5571 MZ Bergeijk
T: 0497 – 57 13 92
E: info@bosmansdieselservice.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag: 08:00 – 17:00
Dinsdag: 08:00 – 17:00
Woensdag: 08:00 – 17:00
Donderdag: 08:00 – 17:00
Vrijdag: 08:00 – 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Bosmans Diesel Service B.V.